€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vloerpuzzel Dino
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Vloerpuzzel Dino

Artikelnr 384072-9
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Een prachtige stoere vloerpuzzel van verschillende dino's in een prachtige doos. De puzzel bestaat uit 36 extra grote en dikke puzzelstukken om een mooie puzzel rondom dino's te puzzelen. De puzzel zit verpakt in een prachtige, stevige, silhouet geschenkdoos. Crocodile Creek producten voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. De puzzel heeft een afmeting van 50 cm. x 68 cm.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Concentratie
EANcode 732396407292

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.