€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek vloerpuzzel drukke stad 50 st.
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Crocodile Creek vloerpuzzel drukke stad 50 st.

Artikelnr 384050-6
Levertijd direct leverbaar
€ 19,50

Deze vloerpuzzel van Crocodile Creek bestaat uit 50 puzzelstukken van goede dikke kwaliteit voor heel veel puzzelplezier! De afbeelding is geweldig, er is veel op te zien; een drukke stad met allerlei verkeer en er gebeurt ook veel dat je kunt gaan ontdekken. De vele details zorgen ervoor dat het een uitdaging is om alle stukken goed bij elkaar te vinden. Daarna kun je de puzzel weer mooi opbergen in de mooie kartonnen koker.

Leerdoelen Denken en gedrag, Fijne motoriek
afmeting:koker: ca 29 x 15 cm , afbeelding: 46 x 61 cm
EANcode 732396405069

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.