€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Europa-puzzel
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Europa-puzzel

Artikelnr 382920-3
Levertijd direct leverbaar
€ 24,95

Ontdek Europa door deze puzzel van 100 stukken te maken en te bestuderen. In elk Europees land zijn tekeningen zichtbaar die iets over het land vertellen. Daarnaast zitten er nog 21 staande pictogrammen bij die je zelf in het bijbehorende land kunt plaatsen. In de doos zit ook een gids waarin je nog meer kunt leren over Europa; hoofdsteden, populatie, munteenheid en grappige wetenswaardigheden. Een super leuke leerzame puzzel dus!!

Leerdoelen Concentratie, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
Afmetingen:68 x 91 cm
EANcode 732396292034

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.