€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vloerpuzzel Wereld
Aantal: 1
Uw prijs
29,50

Vloerpuzzel Wereld

Artikelnr 382920-1
Levertijd direct leverbaar
€ 29,50

Ontdek de wereld en de dieren die er leven door deze puzzel van 100 stukken te maken en te bestuderen. In elk continent zijn tekeningen zichtbaar zodat je kunt zien welke dieren er in dat werelddeel onder andere leven. Daarnaast zitten er nog 21 staande pictogrammen van dieren bij die je zelf in het bijbehorende continent kunt plaatsen. In de doos zit ook een gids waarin je meer dan 120 dieren kunt vinden. Lees hoe ze heten en in welk continent ze leven. Een super leuke leerzame puzzel dus!!

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
afmeting:68 x 91 cm
EANcode 0732396292010

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.