€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Topanifarm
Aantal: 1
Uw prijs
24,50

Topanifarm

Artikelnr DJ09108
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,50

Deze stapelkubussen van het merk Djeco bestaan uit 6 verschillende dierenhuisjes en 6 verschillende dieren. De zijden van de blokken zijn bedrukt met afbeeldingen rondom de boerderij, de dieren die er ook bij zijn geleverd en cijfers om te tellen Er kan dus lekker gestapeld worden met deze stevige kartonnen Djeco blokken op elkaar of zet ze naast elkaar. Zo heeft elk dier zijn eigen huisje, bedenk de leukste avonturen met deze lieve boerderijdieren. Geef de hond, poes, varken, kip, konijn en koe hun eigen huisje. Ga snel aan de slag met de bijgeleverde dieren en plaats het dier wat afgebeeld is op het blok in het juiste huisje, leuke zoekopdracht/spel voor je kleintje. Met deze Djeco Topanifarm heb je een leuk sorteerspel voor je kleintje.

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Afmetingen:23,5 x 15 x 15 cm (doos)
Materiaal:blokken van stevig karton en de dieren van kunststof
EANcode 3070900091085

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.