€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapelblokken Mijn vriendjes
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Stapelblokken Mijn vriendjes

Artikelnr DJ08506
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

10 mooie stapelkubussen waarmee peuters lekker kunnen bouwen en natuurlijk ook weer omgooien! Op elke zijde een andere serie leuke en kleurrijke afbeeldingen: dieren in een boom (deze vormen een puzzel), dieren, mama en hun kleintje en cijfers en motieven. Zo kunnen ze onder andere de kleuren leren en leren tellen tot 10. Mogelijkheden te over! De kubussen passen van groot naar klein op elkaar als toren, maar ze passen ook mooi in elkaar. Een erg leuke activiteit voor kinderen; stapelen, maar ook spulletjes erin stoppen en later tellen en praten over de afbeeldingen. Veelzijdig speelgoed!

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie
Materiaal:karton
Type kind:alle kinderen
Afmeting:grootste kubus 14 x 14 x 14 cm
EANcode 3070900085060

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.