€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapeltoren muis
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Stapeltoren muis

Artikelnr 5681
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Een stapeltoren als muis: Kinderen kunnen hiermee allerlei verschillende manieren van stapelen ontdekken. Spelend kleuren en begrippen als van groot naar klein leren? Deze muis helpt je kleintje hierbij. De oog-handcoördinatie wordt gestimuleerd en ook de fijne motoriek komt hier aan te pas. Al het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologische/"vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie afgelopen is.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Type kindAlle kinderen
Afmeting9 x 19 cm
EANcode 8854740056818

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.