€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapeltoren halve bollen
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Stapeltoren halve bollen

Artikelnr 5614
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Op dit houten bord kunnen 4 verschillende kleuren halve bollen/bollen gestapeld worden. Hierbij kunnen kinderen onder andere kleuren en hoeveelheden oefenen en natuurlijk de vorm van een bol en het begrip rond. Doordat de figuren steeds weer anders gestapeld kunnen worden, blijft het een afwisselende activiteit. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch /"vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen
EANcode 8854740056146

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.