€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Stapel raket
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Plan Toys Stapel raket

Artikelnr 5402
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Oefen met vormen, kleuren en stapelen met deze leuke houten stapelraket van Plan Toys uit de Orchard serie(5402)! De raket staat stevig op drie pootjes, en is klaar om in elkaar gezet te worden. In elke gekleurde laag van de raket zit nog een vormpje verstopt; een driehoekje, een vierkantje, of een rondje. Stop ze eerst in de juiste schijf en stapel vervolgens de raket in elkaar! De astronaut gaat natuurlijk helemaal bovenin. De raket is ook mooi om in de kinderkamer een plekje te geven! Deze vrolijke stapelraket van Plan Toys bevat allerlei blokjes om vrij mee te bouwen, te oefenen met de vormen te leren kennen en zo ook de fijne motoriek te trainen! Het houten speelgoed van Plan Toys is gemaakt van duurzaam rubberhout, dat door zijn unieke structuur niet splintert. Dat maakt het ideaal voor jonge kinderen; die kunnen onbezorgd grijpen, spelen en sabbelen.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Concentratie
Materiaal:100% gerecycled hout van natuurlijk rubberhout, van rubberbomen die geen latex meer produceren
Leeftijd:vanaf 12 maanden
Afmeting:18 x 10 x 10 cm
EANcode 8854740054029

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.