€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapeltoren
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Stapeltoren

Artikelnr 5124
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Een mooie houten stapeltoren waarmee kinderen allerlei verschillende manieren van stapelen kunnen ontdekken. Begrippen als van klein naar groot en van groot naar klein, maar ook de kleurenkennis komen aan bod. De kleuren kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden. Het stapelen stimuleert de ooghandcoordinatie en de fijne motoriek. Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Materiaalhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting18 cm hoog
EANcode 8854740051240

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.