€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek Stapelblokken Zoete Dromen
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Crocodile Creek Stapelblokken Zoete Dromen

Artikelnr 382931-4
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

1, daarbovenop 2, daarboven 3, en helemaal tot en met 10! De stapeltoren blokken van Crocodile (382931-4). Prachtige blokken met op elke zijde iets leuks of iets waar je heel veel van kunt leren. Stapel de blokken van 1 tot en met 10 of tel de aantallen. Stapel de puzzel in elkaar van prinsesje op prinsesje. De blokken van Crocodile Creek hebben 5 zijdes waardoor je ze allemaal in elkaar kunt schuiven. Onwijs veel speelplezier gegarandeerd! Ook staan ze super mooi op je kamer! Lukt het jou de blokken in de juiste volgorde te stapelen?

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie en creativiteit
EANcode 732396293147

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.