€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
9 Jumbo blokken Jungle
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

9 Jumbo blokken Jungle

Artikelnr 3802906-1
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Deze mooie kartonnen blokken van Crocodile Creek zijn prachtig vormgegeven. Er staan allerlei wilde dieren en getallen op afgebeeld. Het tellen kan hier prima mee geoefend worden. Niet alleen torens bouwen maar ook spelend leren dus! Crocodile Creek zorgt er met deze blokken ook nog eens voor dat de woordenschat verder wordt uitgebreid, want je kunt zo zelf opdrachten geven, zoals bijvoorbeeld 'zoek de leguaan' of 'waar is de gorilla?'.

Leerdoelen Behendigheid, Fijne motoriek, Ordenen
Materiaal:Blokken zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, de inkt is op soja basis en watergedragen
Afmeting:blok 9 x 9 x 9 cm.
EANcode 732396003685

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.