€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Mijn eerste spellen Dier op dier Junior
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Haba Mijn eerste spellen Dier op dier Junior

Artikelnr 306072
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Dit is Dier op dier Junior van Haba (306072)! Deze variatie op het bekende stapelspel van Haba is speciaal uitgevoerd voor de 'mijn eerste spellen' serie, en daardoor al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Stapel de grove houten dieren op allerlei manieren op elkaar zonder ze om te laten vallen en oefen zo de fijne motoriek! Deze Dier op Dier spelletjesdoos bevat drie verschillende spelvarianten waarmee je aan de slag kan. En de houten dieren zijn natuurlijk ook superleuk om vrij mee te spelen!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Behendigheid
Afmetingen:22 x 22 x 6,5 cm
EANcode 4010168255842

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.