€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rhino Hero Junior
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Rhino Hero Junior

Artikelnr 305914
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Word ook een echte superheld, net als Rhino Hero Junior! Bij dit leuke eerste spel van Haba (305914) help je samen de jonge superheld met het bouwen en beklimmen van de toren. Dit spel bevat drie kleinere spelletjes waarbij je oefent met de fijne motoriek, stapelen en ordenen. Leer over verschillende kleurtjes en oefen met tellen door het gebouw op de juiste volgorde op te bouwen; begin met één en tel zo op! Je bouwt de toren door de kaartjes van dezelfde verdieping bij elkaar te zoeken en in elkaar te schuiven, en er vervolgens een dak-kaartje op te leggen. Een educatief en indrukwekkend samenwerkingsspelletje met veel losse elementen, die je zelf zo ingewikkeld kunt maken als je kindje aankan. Bouw en groei met Rhino Hero Junior! Een coöperatief eerste spel vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Geheugen, Fijne motoriek, Concentratie
Inhoud:1 spelhandleiding, 1 Rhino Hero junior, 1 baby aapje, 1 bouwplaatsbord, 1 bloemenweide, 6 verdiepingen, 8 dakkaartjes
Afmetingen doos:22 x 22 x 7 cm
EANcode 4010168254456

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.