€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Dier op Dier mini in blik
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Dier op Dier mini in blik

Artikelnr 305909
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

In dit grappige blikje zit een tweepersoons versie van het spelletje Dier op Dier van Haba (305909)! Om de beurt dobbel je om te zien welk houten dierenvormpje je op de piramide erbij moet leggen. Wees voorzichtig; de dieren hebben gekke vormpjes, en zijn dus lastig te stapelen! Degene die als eerste al z'n dieren op elkaar weet te stapelen zonder ze te laten vallen wint het spel. Deze speciale editie van Dier op Dier is verpakt in een stevig blikje, en is daardoor makkelijk op te bergen én mee te nemen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmetingen blikje:10,5 x 14,5 x 3,5 cm
Aantal personen:2
EANcode 4010168254418

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.