€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opsteekspel Steek maar op
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Opsteekspel Steek maar op

Artikelnr 301695
Levertijd direct
€ 34,95

Dit prachtige steekspel geeft een kind veel mogelijkheden om te spelen met kleuren en vormen. Ordenen is een activiteit waar jonge kinderen dol op zijn. Maar naast ordenen, zal dit spel een kind ook uitnodigen om in de hoogte en diepte te gaan bouwen. Met de verschillende ringen en staven kunnen keer op keer weer andere varianten gemaakt worden. Mooi om als kind zelf iets te bedenken, maar ook het namaken van een afbeelding is interessant en leerzaam. Inhoud: opsteekbord met 9 houten staven, 23 gekleurde ringen in 2 maten.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Kleuren herkennen, Ordenen
Materiaal:Beukenhout
Afmeting opsteekbord:20 x 20 cm
EANcode 4010168216713

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.