€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opsteekspel Vlinder
Aantal: 1
Uw prijs
31,46

Opsteekspel Vlinder

Artikelnr 300448
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,46

Dit opsteekspel vlinder van Haba is heel mooi vormgegeven. Wie de kleurige vleugeltjes, het lichaam en hoofd goed in elkaar heeft gestoken, krijgt een schattige vlinder te zien. Kinderen bevorderen hun oog-handcoördinatie en fijne motoriek met deze lieve houten vlinder.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen
EANcode 4010168211305

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.