€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Opsteekspel Bouwmeester
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Opsteekspel Bouwmeester

Artikelnr 2425
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

Stapel en opsteek spel met prachtig vormgegeven blokken voor geniale architecten: de ronde en hoekige fantasiestenen kunnen op talloze manieren tot sprookjesachtige bouwwerken worden gestapeld. Eindeloos bouw- en opsteek plezier. Met torendwerg beer en kat!Inhoud: 33 stukken van beukenhout plus opsteekbord.

Leerdoelen Fijne motoriek
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting10 X 18 cm. (opsteekbord)
EANcode 4010168024257

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.