€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapeltoren dubbele regenboog
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Stapeltoren dubbele regenboog

Artikelnr 11200
Levertijd Direct leverbaar
€ 62,50

Dit kleurrijke stapelspel van Grimms heeft vele mogelijkheden in zich. De regenboogdelen kunnen op verschillende manieren op de houten basis worden gestapeld. Maar de regenbogen zijn ook fantastisch om apart mee te bouwen en te stapelen. Gebruik jouw creativiteit en ontdek wat dit materiaal van Grimm's allemaal mogelijk maakt! Je zult verteld staan hoeveel er mee te ontdekken valt! De producten van Grimm's zijn goed te combineren met Ostheimer.

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis, afgewerkt met natuurlijke olie
afmeting:23,5 x 26,5 x 8 cm
EANcode 4048565112000

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!