€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapel boot
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Stapel boot

Artikelnr 11160
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Wat een prachtig kleurrijk geheel, deze stapelboot van Grimms! Het water, de blauwe basis, met daarbovenop elf gekleurde elementen die samen de boot vormen. Voor jonge kinderen heerlijk om te doen dat stapelen. Dit stapelspel zal niet snel vervelen, want je kunt er veel verschillende creaties mee maken en de elementen natuurlijk ook nog los gebruiken. Gebruik jouw creativiteit en fantasie en stapel en bouw er op los!

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf en bewerkt met natuurlijke olie
afmeting: ca 27 x 28 x 12 cm
EANcode 4048565111607

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!