€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapeltoren Bloem
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Stapeltoren Bloem

Artikelnr 11070
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Haal de bloemen er af en probeer ze daarna weer terug op het stokje te doen. Ontdek van groot naar klein en andersom en zie hoe de toren verandert als je de volgorde van de bloemen verandert. Een activiteit die erg leuk is voor jonge kinderen en geheel veilig ook. De kleuren zijn natuurlijk, op waterbasis, gifvrij en daardoor zeer kindvriendelijk. De kleurstoffen worden in dunne lagen aangebracht en daarna behandeld met natuurlijke olie waardoor de natuurlijke structuur van het hout behouden blijft. De kleuren zijn niet oplosbaar in vocht, dus het is niet erg als jonge kinderen het speelgoed in hun mond stoppen om het op die manier te ontdekken. Leer als kind op deze manier ook de namen van de prachtige kleuren kennen. Deze stapeltoren van Grimms heeft dus vele mogelijkheden!

Leerdoelen Ordenen, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
afmeting:lengte 20 cm, doorsnede onderste bloem 20 cm, dikte schijven 2 cm
kleuren en olie:gecertificeerd EN 71
materiaal:Europees Lindenhout uit duurzaam beheerde bossen
aantal:8 bloemen
EANcode 4048565110709

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!