€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimms tuimelende stapeltoren roze-rood
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Grimms tuimelende stapeltoren roze-rood

Artikelnr 11011
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Haal de ringen er af en probeer ze daarna weer terug op het stokje te doen. Ontdek van groot naar klein en andersom en zie hoe de toren verandert als je de volgorde van de ringen verandert. Een activiteit die erg leuk is voor jonge kinderen en geheel veilig ook. De kleuren van Grimms zijn natuurlijk, op waterbasis, gifvrij en daardoor zeer kindvriendelijk. De kleurstoffen worden in dunne lagen aangebracht en daarna behandeld met natuurlijke olie waardoor de natuurlijke structuur van het hout behouden blijft. De kleuren zijn niet oplosbaar in vocht, dus het is niet erg als jonge kinderen het speelgoed in hun mond stoppen om het op die manier te ontdekken. Een mooi stapeltorentje van Grimm's!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
afmetingen13 cm x 8 cm
materiaallindehout
kleuren en oliegecertificeerd EN 71
aantal ringen5 ringen
EANcode 4048565110112

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!