€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's stapelbakjes roze/rood lollipop
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Grimm's stapelbakjes roze/rood lollipop

Artikelnr 10353
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met deze mooie stapelbakjes van Grimm's kunnen kinderen spelend leren: Stapelen, verstoppen, in elkaar, ordenen op kleur, rollen, poppetjes erin en erover heen laten lopen.......en met jouw creativiteit zijn er vast nog veel meer mogelijkheden die je kunt bedenken met dit mooie product van Grimms! Deze stapelbakjes van Grimm's zijn gemaakt van lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
afmetingen:diameter grootste bakje ca 11 cm, kleinste 3,5 cm
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565103534

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!