€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgspel wilde dieren
Aantal: 1
Uw prijs
31,46

Rijgspel wilde dieren

Artikelnr 301203
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,46

Welk wild dier zit hier verstopt? Wie het silhouette op de kaartjes goed bekijkt, ontdekt snel welke onderdelen nodig zijn voor het dier. De losse delen kunnen vervolgens aan het koord geregen worden en zo zal het dier ontstaan. Aan elk rijgkoord zit een grote houten kraal die je aan de kaarten kunt bevestigen waardoor het dier aan de kaart zal blijven hangen. Inhoud: 5 rijgplaatjes, 22 rijgdelen, 5 rijgsnoeren

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Materiaalkarton, beukenhout en polyester (koord)
Type kindAlle kinderen
Afmetingrijgkaarten 24 x 12 cm
EANcode 4010168204109

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.