€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgspel Tina's tuinhuisje
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Rijgspel Tina's tuinhuisje

Artikelnr 301125
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Bij dit rijgspel kun je kiezen hoe je de plankjes op het huisje wil rijgen. En je zult zien, zo ontstaat er langzaamaan een leuk en gezellig tafereeltje. En er zijn zoveel verschillende rijgplankjes dat je elke keer een ander tafereeltje kunt creeeren. Je kunt ook verschillende voorbeelden (4) namaken, maar natuurlijk ook zelf bedenken hoe je wil dat het eruit gaat zien. Het is daarnaast ook mogelijk om de rijgplankjes los aan een snoer te rijgen. Inhoud: 1 huis, 26 rijgplankjes, 2 rijgsnoeren, 2 voorbeeldkaarten (aan beide zijden bedrukt).

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Materiaalhout, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmetinghuis 29x 25 cm
EANcode 4010168203355

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.