€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rijgspel vlinder
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Rijgspel vlinder

Artikelnr 301124
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze lieve en vrolijke vlinder houdt er heel erg van om gezellig versierd te worden zodat ze leuke kleurtjes en vormpjes op haar vleugels krijgt. Wil jij haar helpen? Op de vleugels kun je leuke bloemetjes en hartjes rijgen, maar ook op het lichaampje is plaats voor mooie rijgplankjes. In de doos zitten 4 voorbeelden die nagemaakt kunnen worden, maar het is natuurlijk ook geweldig om zelf te bedenken hoe de vlinder er uit gaat zien. Inhoud: 1 vlinder, 42 rijgplankjes, 3 rijgsnoeren, 2 voorbeeldkaarten (aan beide zijden bedrukt). Dit plankje kan ook uitstekend gebruikt worden om te leren strikken. Daarnaast is het ook mogelijk om de rijgplankjes los aan het koord te rijgen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Materiaalhout, polyester
Type kindAlle kinderen
Afmetingvlinder 29 x 27 cm
EANcode 4010168203379

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.