€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco lotto Het Huis 30 stuks
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Djeco lotto Het Huis 30 stuks

Artikelnr DJ08121
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Deze lotto van Djeco, waarop allemaal spullen die je in huis tegenkomt (30 stuks) staan afgebeeld, is een leuk combinatiespel van beeld en taal. Elke kaart laat ook nog eens zien waar alle spullen thuishoren, zoals bijvoorbeeld een tandenborstel en zeep op de badkamer, jam in de keuken enzovoort. Het is het eerste eenvoudige spel wat kleintjes graag spelen. Leg alle losse Djeco kaartjes/fiches op zijn kop op tafel. Nu mag iedereen om de beurt steeds een kaartje omdraaien. Als je dezelfde afbeelding hebt op je grote kaart, dan mag je er een fiche op plaatsen. Als de afbeelding niet overeenkomt met je grote kaart, moet dit kaartje omgekeerd terug op tafel gelegd worden. De winnaar van dit mooie Djeco lottospel is degene die als eerste alle afbeeldingen van zijn kaart gevonden heeft. Het kan ook een leuke puzzel voor je kleintje zijn.

Leerdoelen Concentratie, Ordenenen
Afmetingen:ca. 14,5 x 14,5 x 14,5 cm
Materiaal:stevig karton afgewerkt met folielaag
EANcode 3070900081215

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.