€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lotto dieren 30 stuks
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Lotto dieren 30 stuks

Artikelnr DJ08120
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Deze lotto van Djeco, waarop allemaal dieren (30 stuks) staan afgebeeld, is een leuk combinatiespel van beeld en taal. Elke kaart laat ook nog eens zien waar elk dier leeft, bv. in het bos of in de zee, op de boerderij, in de safari of om het huis. Het is het eerste eenvoudige spel wat kleintjes graag spelen. Leg alle losse kaartjes/fiches op zijn kop op tafel. Nu mag iedereen er steeds een omdraaien en als je dezelfde afbeelding hebt op je grote kaart erop plaatsen. Als de afbeelding niet overeenkomt met je grote kaart, moet dit kaartje omgekeerd terug op tafel gelegd worden. Daarna neemt de volgende speler een kaartje van tafel......De winnaar is degene die als eerste alle afbeeldingen van zijn kaart gevonden heeft. Het kan ook een leuke puzzel voor je kleintje zijn.

Leerdoelen Ordenen, Concentratie
Materiaal:Stevig karton afgewerkt met een folielaag
EANcode 3070900081208

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.