€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Memory kleuren 32 stuks
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Memory kleuren 32 stuks

Artikelnr DJ08110
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Dit leuke memory spel van Djeco draait voornamelijk om kleuren en dieren. Telkens draai je om de beurt twee kaartjes om en als het dezelfde kleur is, dan mag je ze bij je nemen. Wie heeft er de meeste kaartjes verzameld aan het einde van het spel? Als het niet twee dezelfde zijn, dan draai je ze weer terug en blijven ze liggen in het spel totdat iemand weer setjes maakt. Op elke set kaartjes staat een dier afgebeeld, dus zo kun je ook nog eens je kennis uitbreiden. Als het spel in het begin nog een beetje moeilijk is, kun je het vereenvoudigen door in plaats van 16 sets kaartjes, bijvoorbeeld maar 8 sets kaartjes neer te leggen. Dan wordt het Djeco memory spel wat overzichtelijker. Ook kun je het memory spel op een andere manier gebruiken. Leg van elke set kaartjes 1 kaart neer met de afbeelding omhoog en kijk goed wat er allemaal ligt. Eén van de spelers mag even naar de gang en één kaartje wordt weggenomen. De speler komt terug en moet zeggen welk kleur kaartje er weg is genomen. Of maak het nóg moeilijker door de kleur én het dier te laten benoemen! Uitdaging genoeg in dit leuke Djeco memory spel.

Leerdoelen Concentratie, Geheugen, Kleuren herkennen
Afmetingen:15 x 15 x 15 cm (doos), 8 x 8 x 0,3 cm (kaartjes)
Materiaal:stevig karton met een folielaag
Aantal kaartjes:32
EANcode 3070900081109

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.