€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Houten Octo Memo
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Djeco Houten Octo Memo

Artikelnr DJ01648
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Een mooi uitgevoerd houten Octo memo spel van Djeco(DJ01648) met mooie moderne geïllustreerde diertekeningen erop. Wie zoekt als eerste alle dierenparen bij elkaar. Een vrolijk spel voor iedereen die van dierentuin en wilde dieren houdt! Doordat de memokaartjes van hout zijn gemaakt, zijn ze makkelijk hanteerbaar voor jongere kinderen. Daardoor is het omdraaien een stuk makkelijker dan bij kartonnen kaartjes. Draai ze allemaal om en probeer de meeste dieren te zoeken vinden......of weet je waar de leeuw verstopt zit? Inhoud: 32 memo-stukken.

Leerdoelen Geheugen, Concentratie
Afmeting doos:23 x 23 cm.
Inhoud:32 memo stukken met 16 dierparen
Materiaal:hout
Aantal spelers:1-4 spelers
EANcode 3070900016484

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.