€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
In het spoor van Kleine Veder
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

In het spoor van Kleine Veder

Artikelnr 5635
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Zelfs grote indianenopperhoofden zijn ooit eens klein begonnen en hebben al vroeg hun scherpe indianenblik geoefend. Zo ook Kleine Veder. Kleine Veder is vaak op stap en ontdekt elke dag iets nieuws op zijn ronde om het indianendorp. Kunnen jullie hem helpen en de juiste puzzelkaartjes onthouden, zodat hij zijn indianendorp in elkaar kan puzzelen?De spelers verzetten Kleine Veder over het pad rond het indianendorp. Het indianendorp is opgedeeld in een raster van 6 x 4 velden. Bovendien liggen er 24 bijpassende puzzelkaartjes verdekt op tafel. Wanneer een van de spelers aan de beurt is, moet hij proberen een puzzelkaartje om te draaien dat in de rij past waar Kleine Veder op dat moment voor staat. Elk passend puzzelkaartje wordt in de puzzel gelegd. Bovendien mag de vinder zijn telsteen een voetafdruk op het telspoor vooruit zetten. Als de hele afbeelding compleet is, wint de speler wiens telsteen het verst vooruit is gekomen.

Leerdoelen Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduurca. 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168056357

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.