€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wie en waar op de wei
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Wie en waar op de wei

Artikelnr 5590
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Koe varken en paard zijn in dit prachtige memo en ordeningsspel van Haba op zoek naar hun stallen. Wie kan ze helpen hun stal te vinden? Dit eenvoudige memospel maakt kinderen vanaf twee jaar vertrouwd met dieren, vormen en kleuren... maar is boven alles vooral leuk om te spelen. De prachtige houten speelfiguren zijn bovendien erg leuk om los mee te spelen.Inhoud: 1 koe, 1 paard, 1 varken, 6 bouwstenen voor de stallen en9 kartonnen speelkaartjes

Leerdoelen Geheugen, Fijne motoriek
Aantal spelers2 tot 3
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmetingspeelfiguren ca. 6 cm hoog
EANcode 4010168055909

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.