€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Toverhoed
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Toverhoed

Artikelnr 4457
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

In het memospelletje Toverhoed van Haba (4457) proberen de tovenaarsleerlingen de magische chocolade van de tovenaar te stelen! Maar, de tovenaar heeft zes bewakers neergezet, om de chocola te bewaken! Alleen degene met de toverhoed op kan de voorraadkamer betreden en van de chocolade snoepen! Je speelt het spel als volgt: iedereen beklimt eerst de trap op het spelbord om bij de kamer te komen door steeds een van de bewaker-fiches om te draaien. Het aantal puntjes op de achterkant bepaalt hoeveel stappen je omhoog (of omlaag) mag. Kom je op een Hoed-veld, dan mag je de tovenaarshoed op! Als je als eerste mét de toverhoed bij de voorraadkamer aankomt, heb je gewonnen! Nederlandse spelregels zijn ingesloten.

Leerdoelen Geheugen
Inhoud:4 tovenaarsleerlingen, 1 grote toverhoed, 6 wachtertegels, 1 vierdelig speelbord
Afmetingen:18 x 11,5 x 4 cm
EANcode 4010168044576

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.