€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Ezeltje van Goud
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Ezeltje van Goud

Artikelnr 4447
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze bijzondere ezels zijn heuse kleine goudezeltjes, in dit spel van Haba 'Ezeltje van goud' Met een beetje geluk geven ze jou ook graag wat van hun waardevolle schat. Maar daarvoor moet je eerst met een beetje geluk de juiste kaarten omdraaien. Met deze doos kun je het basisspel spelen met kinderen vanaf 3 jaar en in de doos zit ook een spelvariant voor oudere kinderen wat je kunt spelen met de extra kaarten. Welke speler kan met een beetje geluk de meeste goudstukken verzamelen?

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168044477

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.