€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Snoeperpoes
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Haba Snoeperpoes

Artikelnr 4408
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Het is goed opletten geblazen bij het grappige memo-spelletje Snoeperpoes van Haba (4408)! Om de beurt draaien de poesjes een snoepje op het spelbord om; op het eerste vakje met dat kleurtje moeten ze vervolgens gaan staan. Kom je langs het plaatje van de Mamapoes, dan word je gesnapt met snoepen en krijg je met het potloodje een snorhaar op je gezicht getekend! Wie de minste snorharen op z'n gezicht heeft wint het spel, dus probeer steeds zo klein mogelijke stapjes te zetten, dan kom je het minst vaak langs mama's potloodje! Een grappig memospelletje met een twist.

Leerdoelen Tactiek, Kleuren herkennen, Concentratie
Afmetingen:23,5 x 15,5 x 4 cm
Aantal spelers:2-4
EANcode 4010168044088

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.