€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Memory spel kleuren in blik
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Memory spel kleuren in blik

Artikelnr 4004128
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Het bekende memory spel is door Plantoys uitgevoerd in hout en zit in een handig meeneemblikje. Bij dit spel gooi je eerst de dobbelsteen en probeer dan vervolgens twee blokjes om te draaien die de op de dobbelsteen aangegeven kleur hebben. Leuk voor jong en oud! Dit Plantoys blikje zal vaak gepakt worden, omdat het spelletje ook niet te lang duurt. Leuk om het spel te spelen na het eten of bijvoorbeeld tijdens het wachten op een vliegveld of in een wachtkamer. Zo gaat de tijd een stuk sneller voorbij! Er zijn nog meer leuke spelletjes van Plantoys in blik verkrijgbaar, neem maar eens een kijkje op onze website.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Geheugen, Concentratie
Afmetingen:8,7 x 8,7 x 5 cm
EANcode 8854740041289

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.