€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boomgaard het memospel
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Boomgaard het memospel

Artikelnr 3273
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Alarm! Alarm! De hongerige raaf gaat op weg naar de boomgaard en is van plan zo veel mogelijk lekkers te gappen. Zo snel mogelijk moeten appels, peren, kersen en pruimen in veiligheid worden gebracht voordat de raaf de boomgaard bereikt.De kinderen proberen om een bij de gegooide kleur passende vrucht om te draaien. Als op de dobbelsteen de raaf verschijnt, gaat de raaf een veld in de richting van de boomgaard vooruit. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf de boomgaard bereikt en alles van de kinderen weg rooft.

Leerdoelen Samenwerken, Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168032733

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.