€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Eenhoorn Flonkerglans memo
Aantal: 1
Uw prijs
6,99

Haba Eenhoorn Flonkerglans memo

Artikelnr 305512
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,99

Speel samen met Eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden de betoverende memo van Haba (305512). Wie dezelfde afbeeldingen op de schattige wolkenkaartjes kan onthouden en verzamelen is de winnaar van dit memospel. De 32 memokaartjes hebben mooie glinsterende sterretjes op de achterkant.

Leerdoelen Geheugen, Concentratie
Aantal kaartjes:32
EANcode 4010168251028

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.