€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Niet voeren
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Haba Niet voeren

Artikelnr 303813
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Niet voeren! Is een spel van Haba die tot het einde spannend is. Het is een schuifspel met memory-element erin. Dus een goed geheugen is handig als je wilt winnen. In de speldoos liggen allerlei kaartjes met spullen erop. De bedoeling is dat je door het verschuiven van deze rommel monsters gaat vinden die eronder liggen. Zo ruim je samen de zolder op en komen er hongerige monsters tevoorschijn. Als je alles goed in de gaten houdt en kan onthouden waar de hongerigste monsters zich verstoppen, kan lekker eten in de bek van een monster tekenen. Maar let op: een monster die al een snack kreeg, verjaagt jullie richting uitgang. Wie slaagt erin om het langste op zolder te blijven?

Leerdoelen Geheugen
spelduur:ca 15 minuten
aantal spelers:2 - 4 spelers
EANcode 4010168235578

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.