€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Piratenbuit
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Haba Piratenbuit

Artikelnr 303715
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Piratenbuit van Haba is een grappig geheugenspel dat draait om verzamelen en weggeven. Leg alle buitkaartjes verdekt op tafel en draai om de beurt twee kaartjes om. Beslis of je een of beide kaartjes bij je houdt of dat je het aan een medespeler geeft. Jouw eigen buitkaartjes liggen op een stapel voor je en alleen het bovenste kaartje is zichtbaar. Probeer dus te onthouden wat je al hebt bewaard...poeh en dat wordt natuurlijk elke beurt een stukje moeilijker. Als alle kaartjes van de tafel zijn is het spel afgelopen. De speler die de meest afzonderlijke kaartjes heeft, heeft gewonnen. Dubbele kaartjes krijgen dus geen punten. Je moet je dus goed concentreren en een goed geheugen hebben om te kunnen winnen.

Leerdoelen Concentratie
aantal spelers:2- 4 spelers
spelduur:ca 10 minuten
inhoud:48 buitkaartjes, 1 spelfiguur Kat, 1 handleiding
EANcode 4010168234632

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.