€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba mini-lotto in blikje
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Haba mini-lotto in blikje

Artikelnr 303702
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Een leuk spel van Haba, Mini Lotto (303702) in een meeneemblik, ideaal voor onderweg en op vakantie. Het spel lotto in een handig opbergblikje, wie draait als eerste al zijn lottokaartjes om en maakt zo zijn spelbord vol. Een leuk eerste spel voor de allerkleinsten. Ook al leuk om alleen te spelen, haal een kaartje uit het blikje en kijk waar ie thuishoort.

Leerdoelen Ordenen, Geheugen, Concentratie
Afmeting blik:14,5 cm. x 10,5 cm. x 3,5 cm.
Speelduur:15 minuten
Leeftijd:2- 99 jaar
Aantal spelers:2-4
Inhoud:24 lottokaartjes, 4 lottoborden, speluitleg
EANcode 4010168234519

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.