€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Memospel DaCart rally
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Memospel DaCart rally

Artikelnr 302787
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Klaar voor de start? Racen maar! Weet jij de juiste weg naar de finish? Het DaCart Rally spel van HABA win je, door als eerst de finish te bereiken met je auto. Leg alle straatplaatjes op de kop op tafel en leg de 4 finish kaartjes eromheen. Om de beurt draai je een straatplaatje om en zet je daar je auto op, of ... je verwisseld 2 straatplaatjes om het spel nog wat moeilijker te maken voor je medespelers. Wanneer je op het pitstraatplaatje terecht komt mag je een jerrycankaartje pakken die bepaalt naar welk van de 4 finishkaarten je moet rijden om te finishen. Weet jij de weg nog? Of rij je een doodlopende weg in? Gas erop!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Geheugen
Duur:Ca. 15 minuten
Spelers:2 - 4
Leeftijd:5 - 99 jaar
Inhoud:4 rallyauto's, 24 straatplaatjes, 1 pitstraatplaatje, 4 start-/finishkaartjes, 4 jerrycanplaatjes, 1 spelregelboekje
EANcode 4010168226309

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.