€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Cijfermonsters
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Cijfermonsters

Artikelnr 301061
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Help! Overval door de cijfermonsters!! Wees maar niet bang. Met jullie scherpe verstand en goed geheugen, kunnen jullie ze heel makkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds 3 cijfermonsterkaartjes een rekensom met de goede uitkomst te vormen. Ideaal spelletje om spelenderwijs bezig te zijn met automatiseren!Met het speelgoed van Haba bevordert u de ontwikkeling van u kind. Ons hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuiglijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met speelgoed van Haba leert uw kind de wereld spelenderwijs kennen.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Geheugen
Aantal spelers2- 4 spelers
Spelduurca 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202556

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.