€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schalkse Schelmen
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Schalkse Schelmen

Artikelnr 300870
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Joepie! In het speelgoedwonderland pakken de schalkse aardmannetjes wat ze in handen kunnen krijgen. Wie doet mee en verzamelt speelgoed in verschillende vormen en kleuren? Maar let op! Hier heb je een scherpe geest en een fijn gevoel voor nodig, want het speelgoed is verstopt in de zak of het aardmannetjeshol. Een schelms voel- en geheugenspel! Inhoud: 20 bontgekleurde voelfiguren (4 auto's, 4 poppen, 4 hobbelpaarden, 4 bonbons, telkens in de kleuren roze, groen, blauw en oranje), aardmannetjeshol (bodem van de doos en inlegstuk), hangslotkaart, 4 verzamelkaarten, dobbelsteen met symbolen, spelbord, rotsplaat, zak en eenvoudige spelregels voor snel speelplezier

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Geheugen
Aantal spelers:2-4
Tijdsduur:circa 15 minuten
EANcode 4010168215167

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.