€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Burcht Sluimerschat
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Burcht Sluimerschat

Artikelnr 300820
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

In de burcht Sluimerschat slapen alle burchtbewoners en merken niet hoe behendige rovers rond de muren sluipen. Enkel de 12 bewakers van de legendarische burchtschat doen geen oog dicht- of misschien soms toch, heel eventjes? Wie lukt het om deze twee bewakers te betrappen terwijl ze indommelen.en de goudstukken dan weg te halen. Je kunt ook solo-variantspel spelen, voor één speler.

Leerdoelen Geheugen
Aantal spelers:1 tot 4 spelers
Spelduur:ca. 10 minuten
EANcode 4010168214740

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.