€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Legspel Logica bouwmeesters
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Haba Legspel Logica bouwmeesters

Artikelnr f
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Met het legspel Logica bouwmeesters van Haba,(306313) bevorder je het logisch denken en de concentratie. Deze doos bevat 26 beukenhouten blokken in verschillende kleuren en vormen. En een legplaat en 16 opdrachtkaarten met drie verschillende moeilijkheidsgraden. Op de opdrachtkaart krijg je een bouwwerk te zien in twee perspectieven,met boven- en vooraanzicht. Natuurlijk kun je ook lekker vrij spelen met de blokken.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Concentratie
EANcode 4010168258140

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.