€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Domino, een,twee,drie
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Domino, een,twee,drie

Artikelnr DJ08168
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Deze domino, een,twee,drie van het Franse merk Djeco is een variant op het klassieke dominospel. Met dit domino spel leren kinderen spelenderwijs tellen. Elke dominokaart heeft aan één kant een of meerdere dieren afgebeeld staan en aan de andere kant staat het cijfer gedrukt. Het domino spel bestaat uit 28 stevig kartonnen dominostenen van 10 x 5 cm. met erop vrolijke designs van verschillende dieren. Hoe speel je het spel? Verdeel 6 domino kaarten onder alle spelers. De overige domino's leg je op een stapel. De eerste speler plaatst een domino op tafel. Vervolgens leggen de andere spelers om de beurt een domino neer, die of hetzelfde aantal afbeeldingen heeft of het goede cijfer. De speler die als eerste geen domino's meer heeft, heeft gewonnen. Voor jongere kinderen is het leuk om eerst alle domino's uit te leggen en te zoeken welke bij welke past, je introduceert het dan als een puzzel. De domino DJ08168 zit verpakt in een mooi handig vierkant kartonnen doosje met een koordje eraan.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Ordenen
EANcode 3070900081680

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.