€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Domino/Puzzel Dieren
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Domino/Puzzel Dieren

Artikelnr DJ08165
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,50

Domino op een beestachtig leuke manier! De domino puzzel van Djeco. Iedere speler krijgt 6 domino puzzelstukken met de afbeelding van een half dier erop. Om de beurt probeer je een stuk aan te leggen en zo de dieren compleet te maken. Heb jij de billen van de kip, of de manen kop van de leeuw? Lukt het niet? Dan moet je een puzzelstukje van de stapel pakken. Raak jij als eerste al je stukken kwijt? Dan heb je gewonnen!! Kijken, dieren compleet maken en winnen! Aan de achterkant van de dieren domino staan ook de puntjes waardoor je ook de normale versie van domino kunt spelen.

Leerdoelen Tactiek, Ruimtelijk inzicht
Aantal stukken:28
EANcode 3070900081659

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.