€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Creatief insteekspel
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Creatief insteekspel

Artikelnr 5162
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Dit kleurrijke insteekspel is erg geschikt als fijne motoriek-oefening voor jonge kinderen of kinderen/ mensen met motorische en/ of verstandelijke beperking. Omdat de insteekknoppen een groot formaat hebben, kunnen ze goed vastgehouden worden. Volg de patronen van de kaarten of maak jouw eigen figuren en patronen. Er zitten 50 knoppen bij in twee verschillende maten. Zo kun je op een leuke manier de kleuren leren en oefenen met groot en klein. Voor velen een ontspannende activiteit ook!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie
afmeting: bord 17,5 x 17,5 cm, grote insteekknop ca 3 cm, kleine knop 1,5 cm
materiaal:rubberwood, verf waterbasis, zonder chemische toevoegingen of giftige lijm
EANcode 8854740051622

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.