€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Landschapspuzzel
Aantal: 1
Uw prijs
46,50

Landschapspuzzel

Artikelnr 43500
Levertijd direct leverbaar
€ 46,50

Deze landschapspuzzel van Grimm's vormt met de verschillende vormen en kleuren een prachtig geheel! De verschillende houten onderdelen kunnen in het houten bord gepuzzeld worden, maar ook heel goed los te gebruiken. Zo kun je er dus op het platte vlak mooie dingen mee maken en drie-dimensionaal. Zoals met al het speelgoed van Grimm's kun je hier goed aan de slag met jouw eigen creativiteit! ontdek de vele mogelijkheden van Grimms!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
afmeting:28,5 x 28,5 cm
materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en afgewerkt met natuurlijke olie..
EANcode 4048565435000

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!